top of page

TUNTIKUVAUKSET

NYKYTANSSI

Nykytanssi-tunneilla lähestytään omaa tanssijuutta sisältä päin, tutkitaan eri laatuja ja tekniikoita improvisaatiotehtävien, tekniikkaharjoitteiden sekä tanssisarjojen kautta. Tunneilla liikutaan monipuolisesti; sekä isosti ja korkealle, että antaudutaan myös painovoiman vietäväksi lattiatasoon, tutustuen sen tarjoamiin lukuisiin eri suuntiin. Tuntien tunnelma on lämmin, energinen ja turvallinen, jolloin myös tanssijoilla on aina tilaa toteuttaa ja kehittää itseään.

RENEFEST

ReneFest on karnevalistinen tunti, jossa tanssin tekniikkaan yhdistyy lyrical-, jazz-, show- ja musikaali-tanssit. Tällä tunnilla pyöritään, hypitään, hiotaan, tulkitaan ja tanssitaan vaihtelevasti eri tunnelmaisia koreografioita.

STREET

Street-tunneilla tanssitaan dynaamisia, rytmikkäitä ja eri katutanssilajeja yhdisteleviä koreografioita. Street-tunnilla pääset kehittämään rytmisyyttäsi, asennettasi, koreografioiden opettelua sekä löytämään omaa tanssityyliäsi.

POSTLIIKE

PostLiike tunnilla hengitetään, avataan, huolletaan, vahvistetaan ja venytetään kehoa eri metodeilla. Tunti koostuu mm. syvien lihasten vahvistamisesta, dynaamisten liikeratojen löytämisestä, tasapainon etsimisestä ja rauhoittavista hengityksistä ja venytyksistä.

Tunti sopii kaikille.

Produktio ryhmät