top of page

TUNTIKUVAUKSET

NYKYTANSSI

Nykytanssi-tunneilla lähestytään omaa tanssijuutta sisältä päin, tutkitaan eri laatuja ja tekniikoita improvisaatiotehtävien, tekniikkaharjoitteiden sekä tanssisarjojen kautta. Tunneilla liikutaan monipuolisesti; sekä isosti ja korkealle, että antaudutaan myös painovoiman vietäväksi lattiatasoon, tutustuen sen tarjoamiin lukuisiin eri suuntiin. Tuntien tunnelma on lämmin, energinen ja turvallinen, jolloin myös tanssijoilla on aina tilaa toteuttaa ja kehittää itseään.

RENEFEST

ReneFest on karnevalistinen tunti, jossa tanssin tekniikkaan yhdistyy lyrical-, jazz-, show- ja musikaali-tanssit. Tällä tunnilla pyöritään, hypitään, hiotaan, tulkitaan ja tanssitaan vaihtelevasti eri tunnelmaisia koreografioita.

STREET

Street-tunneilla tanssitaan dynaamisia, rytmikkäitä ja eri katutanssilajeja yhdisteleviä koreografioita. Street-tunnilla pääset kehittämään rytmisyyttäsi, asennettasi, koreografioiden opettelua sekä löytämään omaa tanssityyliäsi.

POSTLIIKE

PostLiike tunnilla hengitetään, avataan, huolletaan, vahvistetaan ja venytetään kehoa eri metodeilla. Tunti koostuu mm. syvien lihasten vahvistamisesta, dynaamisten liikeratojen löytämisestä, tasapainon etsimisestä ja rauhoittavista hengityksistä ja venytyksistä.

Tunti sopii kaikille.

Produktio ryhmät

Produktio ryhmät ovat jatko ja edistyneen tason intohimoisten tanssijoiden tiiviitä ja tavoitteellisia ryhmiä. Ryhmät tekevät kauden aikana erilaisia produktioita (mm. esiintymisiä, tanssivideoita ja osallistuvat johonkin katselmukseen tai kisaan).

Tasot 
 

Suurimman osan tunneistamme lähtötaso on jatko, joka tarkoittaa, että olet tanssinut tai muulla tapaa liikkunut jo aiemmin. Kyseisestä tanssilajista sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. 

Jos olet aikuinen ja treenannut tavoitteellisesti tanssia, uskalla hypätä mukaan jatko / edistyneet tunneille! 

 

Avoin taso ei katso ikää tai aikaisempaa kokemusta lajista. Avoimen tason tunneilla edetään rauhallisesti ja liikeratoja varioiden aina liikkujan mukaan.

Ota yhteyttä, jos sinua mietityttää mikä tunti ja mikä taso sinulle sopisi!

bottom of page