top of page


tanssitunnit

POSTPOSTRENEFEST

”Tanssi kasvattaa ihmisyyttä ja ruumiillisuutta. Tanssi auttaa ankkuroitumaan, löytämään yhteyksiä, omaan itseen ja vierellä oleviin.” 

 

Elokuussa 2021 valmistuu remontoitu 200 neliön tanssisali meille kaikille, jotka kaipaamme tilaa liikkua.

 

Tarjoamme nuorille ja aikuisille mahdollisuuden tanssia viikkotunneillamme tiiviissä ryhmissä ja viikonloppuisin valita mielenkiintoisia työpajoja eri esittävän taiteen ammattilaisilta. 

Haluamme tanssitunneilla kehittää jokaisen tanssijan kehollisia taitoja ja vahvistaa tanssijoiden omaa tekijyyttä ja taiteilijuutta. 

Koko vuoden huipentaa aina iso yhteinen kevät-teos, jossa tanssijat pääsevät esiintymään sekä näkemään ja harjoittelemaan, miten produktioita tehdään ja tuotetaan. 

Tanssijoilla on myös mahdollisuus tehdä omia demoja/teoksia/esityksiä Tila on sinun- iltamiin, joita järjestämme säännöllisesti tilassa. 

 

Meille on tärkeätä, että sinun on mukava tulla tunneille ja tunnet kuuluvasi yhteisöömme. Panostamme ryhmäyttämiseen ja toivomme sinun kohtaavan uusia tovereita ryhmässäsi.

Yksi parhaista asioista, jonka tanssi on meille antanut, on ystävät ja ystävyys. 

 

Tanssin viikkotuntien opettajina toimii tanssin ammattilaiset Tiina Santavuo, Eveliina Lindfors ja Petronella Lukka.Työpajoja pitää omien alojensa mielenkiintoiset tekijät.

LUKKARI

TUNTIKUVAUKSET

HINNASTO

OPETTAJAT

ilmoittautuminen

TYÖPAJAT

bottom of page