top of page

OPETTAJAT

TIINA SANTAVUO

Olen tanssitaiteilija ja taidepedagogi. Valmistuin tanssinopettajaksi (OAMK) vuonna  2012 ja tanssitaiteen maisteriksi (Teak) vuonna  2017. Suoritin vaihto-opiskeluni New Yorkissa, jossa keskityin nykytanssiin, lyrical jazziin ja katutansseihin.

 

Olen tanssinut 30-vuotta, opettanut 20-vuotta ja toiminut ammattilaisena 10-vuotta.  Koko tanssiurani aikana olen treenannut sekä opettanut: balettia, jazzia, modernia, show-, lyrical-, street- ja nykytanssia. Kaikki nämä eri tanssilajit ovat jättäneet minuun jäljen ja tavan tanssia, joita nyt kannan mukanani välittäen eteenpäin.

Tanssitunneillani tanssitaan vaihteleviin äänimaisemiin ja musiikeihin, liikutaan tilassa ja tasoissa, kutkutellaan omaa luovuutta ja liikettä sekä liikutetaan luurankoa ja tunteita. 

 

Työni on monipuolista  ja monitaiteellista: teen teoksia, opetan tanssia, koreografioin, esiinnyn, ohjaan ja kirjoitan. Työskentelen usein strukturoidun improvisaation, score työskentelyn ja tarkan koreografian välimaastoissa.

 

Olen kiinnostunut esityksestä ja esiintyjyydestä, horjuttamisesta, henkilökohtaisuudesta, fragmentaarisista kudelmista, ruumiin runoudesta, eri taiteenalojen rajapinnoista ja rajattomuudesta. 

e949aa3a-5bba-4c48-9677-d9979c1f33b4_edited.jpg
Näyttökuva 2021-5-17 kello 18_edited.jpg

eveliina lindfors

Olen vuonna 2018 Outokummun tanssin koulutuksesta valmistunut esittävän taiteen tekijä sekä hiljattain elokuva- ja tv-tuotanto linjalta valmistunut mediapalveluiden toteuttaja. 

 

Tanssin sekä audiovisuaalisen viestinnän ammattilaisena olen kiinnostunut tuomaan eri taiteen aloja yhteen, tutkimaan sekä elollisen että elottoman liikkeitä ja löytämään ja tarjoamaan tekijälle ja katsojalle jotain uutta ja erilaista. 

 

Rakastan liikettä! Rakastan liikkua toisten liikkuvien kehojen kanssa, rakastan liikkua yksin ja rakastan katsella, kun muut liikkuvat. 

 

Jokainen hetki tanssin parissa on minulle luova prosessi, oli kyseessä sitten nykytanssitunti tai kokoillan teos. Itselleni luovissa prosesseissa tärkeintä on vuorovaikutus, kuuntelu, armollisuus, ajan antaminen, kiinnostuksen kylväminen ja jatkuva oppiminen. Näihin perustan myös työskentelyni tanssinopettajana.

bottom of page