top of page


TANSSITUNNIT

POSTPOSTRENEFEST

”Tanssi kasvattaa ihmisyyttä ja ruumiillisuutta. Tanssi auttaa ankkuroitumaan, löytämään yhteyksiä, omaan itseen ja vierellä oleviin.” 

 

POSTPOSTRENEFEST ARTHOUSE on elokuussa 2021 asti toiminut avara tanssisali meille kaikille, jotka kaipaamme tilaa liikkua.

 

Tarjoamme nuorille ja aikuisille mahdollisuuden tanssia viikkotunneillamme tiiviissä ryhmissä ja viikonloppuisin valita mielenkiintoisia työpajoja eri esittävän taiteen ammattilaisilta. 

Haluamme tanssitunneilla kehittää jokaisen tanssijan kehollisia taitoja ja vahvistaa tanssijoiden omaa tekijyyttä ja taiteilijuutta. 

Koko vuoden huipentaa aina iso yhteinen kevät-teos, jossa tanssijat pääsevät esiintymään sekä näkemään ja harjoittelemaan, miten produktioita tehdään ja tuotetaan. 

Tanssijoilla on myös mahdollisuus tehdä omia demoja/teoksia/esityksiä 

Tila on sinun- iltamiin, joita järjestämme vuosittain tilassamme.  

Meille on tärkeää, että sinun on mukava tulla tunneille ja tunnet kuuluvasi yhteisöömme. Yksi parhaista asioista, jonka tanssi on meille antanut, on ystävät ja ystävyys. 

 

Tanssin viikkotuntien opettajina toimii tanssin ammattilaiset Tiina Santavuo, Eveliina Lindfors.Työpajoja pitää omien alojensa mielenkiintoiset tekijät.

LUKKARI

TUNTIKUVAUKSET

HINNASTO

OPETTAJAT

ilmoittautuminen

TYÖPAJAT

bottom of page